Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bajnok Heves megye

Bajnok Heves megye

 

bajnokok.jpg

 

 

Megkezdődött Gyulán a sípmesterek fesztiválja. Első meccsünket Veszprémmel játszottuk, és magabiztos játékkal Mencsik Laci és Ducsai Józsi góljaival 2:0 -ra megnyertük!

A következő mérkőzés Szabolcs megye csapatával volt, akikel 1:1-es döntetlent játszottunk. A gólszerző Mencsik Laci volt, aki már az első mérkőzésen betalált.
Heves-Komárom
mérkőzéssel folytatódott a torna csapatunknak, akivel 0:0-ás döntetlent játszottunk.

A csoport utolsó mérkőzésén Baranya megye válogattotjával játszottunk, és imponáló játékkal 4:0-ra győztünk, ezzel megszerezve a csoport első helyét. Gólszerzők: Mencsik Laci 2 gól, Ducsai Józsi, és Farkas Ádám.

Zala megye legjobbjaival játszottunk 0:0-át, és a büntetőrúgások után bejutottunk a 4 közé.

Itt Fejér megye csapata várt ránk, és a 20 prec alatt nem született gól, majd a büntetőpárbajban Varga "Jasin" Laci védett ki egy büntetőt, míg a rúgó játékosaink nem hibáztak, így irány a döntő..............

Itt a csoportmeccseken döntetlent játszott Szabolcs megye csapata volt az ellenefél. Itt játszott a legjobban a csapat (mikor, ha nem a döntőben), és Farkas Ádám egy, míg Mencsik Laci két gólt szerzett, és 3:2-re győztünk.

Újra nálunk a kupa, és a legjobb játékos: Mencsik László!

Gratulálunk csapatunknak, és a lelkes szurkolóknak, akik méltán érdelmeték volna ki, a torna legjobb szurkolói díjat!

 

bajnokok3.jpg

 

Mégegyszer mindenkinek gratulálunk, aki kivette a részét a sikerből, büszkék vagyunk rátok!

Íme, a csapat névsora:
Varga László, Varga Gábor, Mencsik László, Ducsai József, Tóth Zoltán, Domoszlai János, Szert Balázs, Lovas Norbert, Kis Zsolt, Kelemen Attila, Jávorszki Zoltán, Farkas Ádám.
Csapatvezetők: Szabó Sándor, Birincsik József, Szigetvári Zsolt. Játékvezetőként Berta László képviselte megyénket, aki több mérkőzésen is közmegelégedésre működött.

Hajrá Heves!